DEPARTAMENTUL DE PREVENȚIE ȘI REINTEGRARE SOCIALĂ

  • 1 - În 2009 majoritatea victimelor identificate, pe teritoriul ţării noastre, au fost traficate pentru a fi exploatate prin muncă forţată. Femei şi copii din România sunt traficaţi către Italia, Spania, Olanda, Marea Britanie, Grecia, Germania, Cipru, Austria şi Franţa, în scopuri de exploatare sexuală", arată raportul Departamentului de Stat al SUA.
  • 2 - Sclavia modernă nu este o invenție. Deparamentul de “Prevenție și reintegrare socială” a fost înființat cu scopul de a preveni diverse forme ale crimei organizate: traficul de carne vie, cerșetoria, traficul ilicit de droguri, vânzarea ilegală de organe, violența domestică.
  • 3 - În cadrul programelor, fundația defășoară o serie de evenimente și proiecte de conștientizare socială și informare și tratează efectele fenomenului - concretizate în victime ale sclaviei moderne – consiliere psihologică cu peste x victime.

PROGRAME:

Tipărire Email

Rețele sociale

Pentru a observa îndeaproape activitatea noastră, vă rugăm să ne urmăriți pe conturile ce le avem pe cele mai populare rețele de socializare și canale de comunicare:

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora.
Mai multe detalii... Ok