Donatii

Te poți implica în susținerea activității Pro Prietenia Arad... donații...

DONAȚII NUMERAR

Dacă doriți să faceți o donație în numerar, puteți face acest lucru direct la sediul Fundației sau prin virament bancar în unul din conturile Fundației.

DATE BANCARE

Beneficiar: Fundatia Pro Prietenia Arad
CUI:14078034

UniCredit Bank – Sucursala Avram Iancu Arad
Cod SWIFT: BACXROBU

Cont in lei (RON):
RO08 BACX 0000 0013 0000 3000

Cont in euro (EUR):
RO78 BACX 0000 0013 0000 3001

Cont in lira sterlina (GBP):
RO24 BACX 0000 0013 0000 3003

DONAȚII BUNURI

Puteți face donații în bunuri la sediul Fundației. Donația poate fi direcționată, la alegerea dvs., către un anumit proiect sau unul din cazurile individuale și/sau familiile defavorizate în viața cărora se implică organizația noastră.

DONAȚII ONLINE - PLATA CU CARD

Daca detii un card si nu doresti sa treci prin multe proceduri de transfer, alege unul din butoanele alaturate, cu sumele presetate sau poti alege sa ne transferi o alta suma. In acest caz vei fi redirectionat pe o pagina securizata unde va fi procesata plata.

DONAȚII ONLINE - PAYPAL

Pentru cei ce au posibilitatea să facă donații online, am apelat la serviciul oferit de PayPal. In cadrul procesului de transfer, aveți posibilitatea să optați pentru transfer din contul personal PayPal, sau direct de pe cardul de debit/credit. Bineînțeles, ca și în cazurile de mai sus, ne puteți lăsa un mesaj prin care solicitați direcționarea donației către un anumit proiect sau unul din cazurile individuale și/sau familiile defavorizate în viața cărora se implică organizația noastră.


Choose desired pack:

Tipărire Email

Rețele sociale

Pentru a observa îndeaproape activitatea noastră, vă rugăm să ne urmăriți pe conturile ce le avem pe cele mai populare rețele de socializare și canale de comunicare:

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora.
Mai multe detalii... Ok