Despre noi

  Viziunea Pro Prietenia este de a crea programe menite să dezvolte potențialul de lider al fiecărei persoane, de a dezvolta reţele de servicii sociale integrate, de a forma personal specializat în domeniul serviciilor sociale, în segmentul de expertiză și implementare a proiectelor regionale, naționale şi internaționale.

 Valorile pe care le promovăm sunt Omul, Încrederea, Implicarea, Integritatea, Responsabilitatea, Comunicarea, atribute ce au generat deviza noastră: “ÎMPREUNĂ PENTRU ALȚII”.

 Pro Prietenia contribuie la dezvoltarea unor lideri responsabili și la consolidarea unei mentalități orientate către implicare și acțiune.

 Fundația Pro Prietenia Arad este un spațiu care inspiră și pune la dispoziția colaboratorilor și comunității instrumente și experiențe valoroase care să permită societății să valorifice potențialul uman.

 Dezvoltarea onestă a serviciilor sociale oferite de fundație prin promovarea și derularea proiectelor de prevenire a traficului de persoane, consumului de droguri și a criminalității constituie una din misiunile în care investim.

 În 2012 au fost puse bazele Proiectului Youth Network. Activităţile programului au ca scop iniţierea şi dezvoltarea unui parteneriat UE–Africa, în domeniul voluntariatului transcontinental, cu accent pe atingerea obiectivelor de dezvoltare ale mileniului.

 Fundația Pro Prietenia Arad este una din cele mai reprezentative organizații nonguvernamentale din zona de Vest a României și are ca scop de activitate următoarele domenii:

 Fundația PRO PRIETENIA ARAD este membră CIADO. Președintele Fundației PRO PRIETENIA ARAD este Vicepreședinte al Bordului Național.

 Fundația PRO PRIETENIA ARAD este membra în rețeaua European Crime Prevention Network (Rețeaua Europeană de Prevenire a Criminalității).

ȚELURI

 Parteneriate strategice şi de lungă durată realizate împreună cu instituţii publice (non)guvernamentale

 Impact internaţional generat prin colaborari cu parteneri externi

 Implementarea şi dezvoltarea unor programe sociale locale şi naţionale cu impact puternic în viaţa cetăţenilor

 Realizarea unui mecanism flexibil şi eficient de identificare a surselor de finanţare

Tipărire Email

Rețele sociale

Pentru a observa îndeaproape activitatea noastră, vă rugăm să ne urmăriți pe conturile ce le avem pe cele mai populare rețele de socializare și canale de comunicare:

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora.
Mai multe detalii... Ok