2% Campaigne

HELP US... SUPPORT US... JOIN US!

Te poți implica în susținerea activității Pro Prietenia Arad fără efort, redirecționând 2% din impozitul pe venit plătit către stat. În acest mod ne poti ajuta să oferim în continuare, gratuit, serviciile de care mii de persoane au beneficiat până acum.

2% din impozit - fără nici un cost!

Ca persoană fizică poți alege ca cei 2% din impozitul pe venit pe care îi dați statului, să îi redirecționați către o organizație non guvernamentală.

Alăturându-vă proiectelor noastre de susținere a comunității, puteți fi siguri că banii pe care îi donați vor fi folosiți în sprijinul cauzelor pe care le alegeți să le susțineți. În calitate de donator puteți solicita oricând rapoartele de financiare și de activitate ale Fundației Pro Prietenia.

Anual, din banii donați pe venitul din impozit ajută la reabilitatea victimelor traficului de persoane, la instruirea publicului țintă prin campanii de prevenire a traficului de persoane și la ajutorarea persoanelor aflate în dificultate – acțiuni ce ajută la îmbunătățirea serviciilor sociale generate de către fundație.

Nu este necesar să completați rubrica Suma, ea va fi calculată și completată de Administrația Financiară de care aparțineți.
Trimiteți prin poștă formularul sau depuneți-l la Admininistrația Financiară de care apartineți.

   ATENȚIE!
Formularele pot fi depuse după încheierea anului financiar, dar nu mai târziu de 15 MAI al fiecărui an.

Print Email

Rețele sociale

Pentru a observa îndeaproape activitatea noastră, vă rugăm să ne urmăriți pe conturile ce le avem pe cele mai populare rețele de socializare și canale de comunicare:

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok