Bine ați venit!

Fundația Pro Prietenia Arad - atelierul de reconfigurare a caracterelor noastre.
Credem în schimbare. Schimbarea duce la progres, iar progresul aduce energie, dezvoltare şi evoluţie.

Ghidul nostru spre o viata mai buna

Viziunea noastra priveste problema dezvoltarii oneste a serviciilor sociale oferite de Fundatia PRO PRIETENIA ARAD, prin promovarea unor proiecte de prevenire a traficului de persoane, a victimizarii, consumului de droguri si a criminalitatii, proiecte de dezvoltare pentru tineret, justitie sociala, precum si suport pentru grupurile tinta, care sa conduca la dezvoltarea si consolidarea societatii civile romane, a democratiei si progresului, prin valorificarea potentialului uman, natural si material de care dispunem, centrata pe valorile spiritualitatii si culturii romanesti si universale.

Ultimele proiecte

Campania 2%

AJUTĂ-NE... SUSȚINE-NE... IMPLICĂ-TE!

Te poți implica în susținerea activității Pro Prietenia Arad fără efort, redirecționând 2% din impozitul pe venit plătit către stat. În acest mod ne poti ajuta să oferim în continuare, gratuit, serviciile de care mii de persoane au beneficiat până acum.

2% din impozit - fără nici un cost!

Ca persoană fizică poți alege ca cei 2% din impozitul pe venit pe care îi dați statului, să îi redirecționați către o organizație non guvernamentală.

Alăturându-vă proiectelor noastre de susținere a comunității, puteți fi siguri că banii pe care îi donați vor fi folosiți în sprijinul cauzelor pe care le alegeți să le susțineți. În calitate de donator puteți solicita oricând rapoartele de financiare și de activitate ale Fundației Pro Prietenia.

Anual, din banii donați pe venitul din impozit ajută la reabilitatea victimelor traficului de persoane, la instruirea publicului țintă prin campanii de prevenire a traficului de persoane și la ajutorarea persoanelor aflate în dificultate – acțiuni ce ajută la îmbunătățirea serviciilor sociale generate de către fundație.

Nu este necesar să completați rubrica Suma, ea va fi calculată și completată de Administrația Financiară de care aparțineți.
Trimiteți prin poștă formularul sau depuneți-l la Admininistrația Financiară de care apartineți.

   ATENȚIE!
Formularele pot fi depuse după încheierea anului financiar, dar nu mai târziu de 15 MAI al fiecărui an.

Rețele sociale

Pentru a observa îndeaproape activitatea noastră, vă rugăm să ne urmăriți pe conturile ce le avem pe cele mai populare rețele de socializare și canale de comunicare:

smily

Enjoy your Life!

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora.
Mai multe detalii... Ok