...O VIAŢĂ VÂNDUTĂ PE TEJGHELELE PIEŢEI MONDIALE


Nu conta dacă eram bolnavă. Trebuia să muncesc, altfel, eram pedepsită. 

«Nataşele» sunt cele mai căutate mărfuri pe care Europa de Est le-a exportat după căderea Cortinei de Fier şi nu sunt neapărat rusoaice. Amatorii de delicii exotice le pot găsi în toată lumea. Nimeni nu face distincţia dintre ele şi femeile care au ales să practice prostituţia. Se aseamănă, umblă la fel de provocator îmbrăcate, sunt la fel de aspru judecate. Însă nimeni nu ştie sau nimănui nu-i pasă că ele sunt victimele unor reţele de traficanţi care le ademenesc cu promisiunea că în străinătate vor lucra ca dansatoare sau cameriste. O dată plecate de acasă, descoperă realitatea înspăimântătoare: agresiuni, violuri, abuzuri din partea unor proxeneţi lacomi care vor să-şi recupereze înzecit banii cu care le-au cumpărat.

Victor Malarek – Nataşele

În 2012 un raport realizat de Naţiunile Unite scoatea la iveală cifre alarmante în ceea ce privește problema sclaviei moderne. Viețile a milioane de oameni din întreaga lume sunt prinse în mrejele traficului de carne vie, vânduți în scopul exploatării.

SOS. Pierdut în noian!

Viețile a milioane de oameni din întreaga lume sunt vândute pe piața mondială a sclaviei moderne. Astfel, 4 din 5 femei traficate sunt românce - arată un raport realizat de Comisia Europeană. În ciuda eforturilor depuse, România rămâne în continuare o ţară sursă, de tranzit şi destinaţie pentru femei, copii și barbați, traficați în scopul exploatării sexuale sau a muncii forțate.

Chinurile îngrozitoare prin care trec victimele sclaviei moderne sunt indescriptibile. La violența fizică și traumele organismului, rănile psihice și sufletești își găsesc tihnite locul.

Informează-te!

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora.
Mai multe detalii... Ok